top of page
Epilog studio

O nama

DIGITALNI TISAK - SUBLIMACIJA - UV

Tko smo i što proizvodimo?

Tvrtka Epilog studio d.o.o. osnovana je 2007g. s djelatnošću digitalnog tiska malog i velikog formata. Investicija u sublimacijsku tehnologiju 2016. godine zadala je novi smjer razvoja tvrtke gdje se 2021. godine opraštamo od osnovne djelatnosti, te se specijaliziramo za industrijski sublimacijski tisak tekstila. Investirali smo u novu tehnologiju industrijske klase, te smo u mogućnosti proizvesti velike količine tiska na poliesterske tkanine uz uslugu digitalnog krojenja za sportsku odjeću, modu, uređenje interijera i reklamne artikle.


Uz sublimacijski tisak u ponudi imamo UV tisak XXL formata na pločaste i klasične materijale u roli.
 

Proizvodimo zastave i beachflag, prezentacijske sustave kao što su rollup, popup, promotivne pulteve, reklamne ležaljke, reklamne tabure, Samba SEG dekoprint platna, rješenja za branding poslovnih prostora, bannere na ceradi i tekstilu, naljepnice i još mnogo toga.

Nakon što smo u zadnjih nekoliko godina promijenili isto toliko dobavljača za printanje promo materijala, izradu stalaka, folija i sl, po preporuci smo doznali za Epilog studio. Isprva smo naručili par manjih narudžbi ali nakon uredno isporučenih materijala te korektnih cijena, počeli smo naručivati veće pošiljke i sve češće. Jedna od stvari koja nam je posebno bitna, a u marketinškog djelatnosti nekad i neprocjenjiva, je rok dostave a tu se Epilog zaista iskazao. Sada surađujemo isključivo sa Epilog studiom i od nas imaju samo riječi hvale.

Lucija Dalić - Vučković

Medis Adria

Kvalitetan i pouzdan partner s kojim je zadovoljstvo surađivati. Osim visoke kvalitete usluge, koja je konstanta u našoj višegodišnjoj suradnji, Epilog Studio se također ističe iznimnim profesionalizmom u odnosu s klijentima, fleksibilnošću i dosljednošću. Uvijek su otvoreni za prijedloge i nude racionalna rješenja, što je dodatna vrijednost koju svakako cijenimo.

 

Martina Galoić

Salvus

S Epilog Studiom je uistinu ugodno i sigurno raditi! Iznimno smo zadovoljni brzinom i kvalitetom usluge. Također je užitak komunicirati sa svima jer se osjeća stručnost, spremnost na pomoć u svakom trenutku i ljudski pristup. Čak i u situacijama koje nisu uobičajene i zahtijevaju dodatni angažman, Epilog Studio se uvijek trudi ponuditi najadekvatnije i najpraktičnije rješenje. Preporučila bi ih svakome, jer u dosadašnjoj suradnji s njima nismo nikad naišli na "problem", sve je rješivo, sve je brzo i onako kako je dogovoreno. Uz takvog partnera možeš biti siguran da će svi rokovi i zahtjevi biti ispoštovani.

Zrinka Brlečić - Švaljek

Ljekarne Švaljek

bottom of page