top of page

Kako naručiti?

DIGITALNI TISAK - SUBLIMACIJA - UV

Kako naručiti u našoj web trgovini?

 1. Preduvjet za narudžbu u našoj trgovini je da imate registriranu tvrtku ili obrt u Hrvatskoj ili EU, te da posjedujete OIB tvrtke, odnosno VAT number.

 2. Nakon odabira željenog artikla iz našeg webshopa, molimo da na dnu opisa proizvoda kliknite na link Template..........

 3. U fileu koji ćete preuzeti nalaze se upute za izradu grafičke pripreme za izabrani artikl. Pripremu napravite točno prema dimenzijama iz Template..........

 4. Preporučujemo da grafička priprema sadrži logotipove i tekst u vektorima, a da rasterske slike budu rezoluciji između 100 - 200dpi u veličini 1:1. Sustav boja je CMYK.

 5. Ne zaboravite napraviti napust (bleed) od 3mm.

 6. Pripremu nam dostavite u PDF formatu klikom na gumb Učitajte grafičku pripremu...., zatim odaberite željenu količinu, te kliknite na Dodajte u košaricu, zatim idite na košaricu i kliknite Naručite.

 7. Nakon toga, molimo da unesete sve tražene informacije, ime, prezime, naziv tvrtke, adresu , OIB tvrtke, odnosno PDV ID, način dostave.

  Nadalje Vas molimo da izvršite uplatu prema prikazanim podacima putem bankarske transakcije.

 8. Klikom na Place order postupak je završen, te ćemo Vam poslati na mail potvrdu narudžbe.

 9. Nakon primljene Vaše uplate narudžbu smatramo zaključenom, provjeravamo grafičku pripremu s tehničke strane i krećemo u postupak izrade naručenog artikla. Rok izrade je 3-5 radnih dana, osim ako nije drugačije naznačeno u opisu.

 10. Ukoliko trebate pomoć ili dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na info@epilogstudio.hr ili nas nazovite na +385 49 222 709

bottom of page