top of page
Epilog studio

Banneri

DIGITALNI TISAK - SUBLIMACIJA - UV

ZASTAVE - BEACH FLAG - ROLL UP - POP UP - PROMO PULT - LED SEG DISPLAY

Banneri - Samba SEG platna - PET i PVC naljepnice - Podni banneri

Forex - Kapaline - Kapaplast - Dispa - Plexi - Stadur - Dibond - Polipropilen - Karton

Banneri su izvrstan i pristupačan način vanjskog oglašavanja, a koristimo ih za usmjeravanje, informiranje, prenošenje važnih informacija i privlačenje kupaca.
Veličine bannera ili cerade su praktički neograničene, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima i modernoj tehnologiji tiska, vijek trajanja bannera je sve duži.

Koji materijal odabrati?
Tu je standardni izdržljivi materijal težine 510 g/m2 (Frontlite), odaberite Backlite za osvjetljenje sa stražnje strane, a kada trebate obostrani ispis (4/4) odaberite Blockout materijal težine 630 g/m2 .
Za lakšu montažu, banner-ceradu opremamo aluminijskim prstenovima ili džepom, te dodatno strojno ojačamo rubove.

Ukoliko želite Mesh, rupičasti banner iz razloga estetike ili zbog pojačanog vjetra u zoni postavljanja, možemo Vam ponuditi i tu opciju.

Epilog studio je prepoznatljiv po reklamnim rješenjima od tekstila, pa tako nudimo i  tekstilne bannere koji su puno toplijeg, luksuznijeg izgleda od bannera izrađenih na PVC materijalima. Tekstilni banneri su izražajnih boja jer se rade tehnikom sublimacijskog tiska.  Tekstilne bannere prvenstveno preporučamo za indoor oglašavanje u trgovčkim centrima, sportskim događajima gdje su primjenljivi i u vanjskom okružju, pa ih tako viđamo na brojnim atletskim, skijaškim i drugim priredbama kao ljepšu alternativu koja je uz izgled i jako praktična za prenošenje i montažu, uz mogućnost pranja u stroju za pranje rublja na 30 stupnjeva.

Novost u našoj ponudi su tkz. podni banneri koje izrađujemo od kvalitetnog PVC materijala. Zbog svoje izdržljivosti vrlo su primjenljivi u različitim slučajevima. Mogu biti odlična podloga za presswall, staze za uzvanike na raznim događajima, podloga u igraonicama, izvrsno djeluju u auto salonima kao podloga za izlaganje automobila... Debljina materijala je 2,2mm, a tisak radimo UV bojama bez mirisa u maximalnoj širini 200cm, dužine 30 metara. Podni banner možemo izrezati u bilo koji oblik prema želji.

bottom of page